Η ταινία με τίτλο “She Loved Blossoms More” θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Κυριακή 9 Ιουνίου στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης. 


10 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η ταινία «Νορβηγία» του Έλληνα σκηνοθέτη και μουσικού Γιάννη Βεσλεμέ, ένα φιλμικό παράδοξο από τη χώρα μας που όπως και να το κάνουμε δεν φημιζόμαστε για ταινίες γύρω από το φανταστικό και τον τρόμο. Στη «Νορβηγία», με την πλοκή να τοποθετείται τη δεκαετία του ’80, πρωταγωνιστεί ο Βαγγέλης Μουρίκης στο ρόλο του βρικόλακα Ζανό που δεν μπορεί να αντικρίσει το φως (όπως όλοι οι βρικόλακες) και χορεύει electro και disco μέχρι τελικής πτώσης. 

10 χρόνια μετά, με τον Γιάννη Βεσλεμέ να μας έχει κρατήσει συντροφιά όλο αυτό το διάστημα μέσα από τα διάφορα μουσικά άλμπουμ και ένας από τους εμπνευστές των προβολών και βιβλίου «Η Χαμένη Λεωφόρος του Ελληνικού Σινεμά”, επιστρέφει με τη νέα του μεγάλη ταινία με τίτλο “She Loved Blossoms More” ("Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο").

Σύμφωνα με το Variety, το “She Loved Blossoms More” είναι μία sci-fi / horror ταινία με την ιστορία να ακολουθεί τρία αδέλφια που προσπαθούν να κατασκευάσουν μία μηχανή του χρόνου για να φέρουν τη νεκρή μητέρας τους πίσω στη ζωή, με δυσάρεστα αλλά και κωμικά αποτελέσματα. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης την Κυριακή Ιουνίου. Παρακάτω, παίρνουμε μία πρώτη γεύση μέσα από ένα teaser trailer.