Και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 27 Ιουνίου


Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν του The Bear αποκάλυψε το FX, το οποίο και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς στις 27 Ιουνίου.

Pixel

Στο clip βλέπουμε τον χαρακτήρα του Jeremy Allen White, τον αγαπημένο πια Carmy, να επιστρέφει στην κουζίνα, προτού η κάμερα κάνει zoom out προς τον ουρανό της πόλης του Σικάγο. Στη νέα σεζόν, Carmy, Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και Richard ‘Richie’ Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κάνουν το The Bear μια επιτυχημένη επιχείρηση, περνώντας από την beef stand φιλοσοφία τους στον κόσμο του fine dining. Και με την εστίαση να αποτελεί δύσκολη δουλειά, ο Carmy θα βρεθεί πάλι στα όριά του από την πίεση.

Η δεύτερη σεζόν του The Bear σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, αποσπώντας μάλιστα 10 Emmys τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι θαυμαστές του The Bear δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ και για την τέταρτη σεζόν της σειράς, η οποία γυρίζεται back-to-back με αυτήν που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα.

Παράλληλα, ο White πρόκειται να εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο Nebraska-era biopic για τον Bruce Springsteen, ερμηνεύοντας τον θρυλικό καλλιτέχνη.