5 χρόνια γεμάτα φήμες!


Με αναρίθμητα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες να υποστηρίζουν πως ο γοητευτικότατος Aaron Taylor-Johnson ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη του James Bond, ολοκληρώνεται μία μακρά και δαιδαλώδης διαδικασία επιλογής που κράτησε σχεδόν 5 χρόνια! Οι συντελεστές του franchise χτένισαν τα νεαρά ταλέντα του Hollywood για τον επόμενο 007, με τους απανταχού σινεφίλ να ανταλάσσουν ασταμάτητα φήμες, μαντεψιές και αχαλίνωτες θεωρίες! Με αφορμή την (πιθανή) επιλογή του Taylor-Johnson λοιπόν, ρίχνουμε μια ματιά στις πιο φλογερές φήμες που πλυμμήρισαν το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια -καθώς και μερικές δικές μας, πιο θεότρελες επιλογές!

Idris Elba

Φυσικά, το πιο επίμονο fancast των τελευταίων ετών (και ίσως όλων των εποχών), ήταν ο αξεπέραστος Idris Elba στο ρόλο του επόμενου 007! Τεράστιος, τετράγωνος, επιβλητικός και ακαταμάχητος, ο Elba συνδυάζει με σπάνια χάρη τον απόλυτο εγγλέζικο καθωσπρεπισμό, με την ωμή επιθετικότητα που πρέπει να έχει ο ιδανικός James Bond. Δυστυχώς, ο Elba έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν έχει καμία όρεξη να αναλάβει τον ρόλο, γιατί δε θέλει η ερμηνεία του να επισκιαστεί από μία, πιθανά επιτηδευμένη, κίνηση φυλετικής εκπροσώπησης. Δεκτό!

Lashana Lynch

Με την κυκλοφορία του «No Time To Die» το 2021, φήμες ήθελαν την Nomi της Lashana Lynch να αναλαμβάνει τον τίτλο του 007, με το franchise να παραμένει στο ίδιο σύμπαν και τον James Bond να αποτελεί παρελθόν. Αν και μας εξιτάρει η ιδέα της εναλλαγής χαρακτήρων στη θέση του 007, ο χαρακτήρας της Lynch δεν είχε αρκετό χρόνο να ωριμάσει κατά τη διάρκεια της ταινίας -και θα προτιμούσαμε η ίδια ευκαιρία να είχε δοθεί στην αγαπημένη μας Eve Moneypenny της Naomie Harris! Δυστυχώς, μετά τις χλιαρές αντιδράσεις του κοινού, οι συντελεστές του franchise φαίνεται να επιστρέφουν στην παραδοσιακή ιδέα του reboot για την επόμενη ταινία της σειράς. Είδωμεν!

Henry Cavill

Ο Henry Cavill όχι μόνο αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς σταρ της γενιάς του (έχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμους εμβληματικούς ρόλους), αλλά έχει αποδείξει επανειλημμένα πως θα ήταν ο ιδανικός Bond, ενσαρκόνωντας κοστουμάτους πράκτορες όπως τον Napoleon Solo του Ian Fleming και τον Agent Argylle του Mathhew Vaughn! Είναι λογικό λοιπόν, οι απανταχού fans να τον έχουν φανταστεί ξανά και ξανά στο ρόλο του γοητευτικού υπερκατασκόπου.

Taron Egerton

Στο παρελθόν, πολλοί από τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον Bond είχαν ήδη εμπειρία στον κόσμο της δράσης και της κατασκοπείας: Ο Roger Moore ήταν «ο Άγιος» του Leslie Charteris, ο Daniel Craig είχε πρωταγωνιστήσει στο «Layer Cake» του Matthew Vaughn, και ο Pierce Brosnan ήταν o περίφημος Remington Steele! Όταν λοιπόν ο συμπαθέστατος Taron Egerton ανέλαβε τον ρόλο του Eggsy στην απίθανη τζεϊμσμποντική παρωδία «Kingsman: The Secret Service» του Vaughn, σύσσωμο το σινε-κοινό τον φαντάστηκε απ' ευθείας στο ρόλο του Bond!

Jason Statham

Εντάξει, αυτό κανείς δεν το θέλει πέρα από εμάς, αλλά δε θα ήταν υπέροχο, έστω και για λίγο, να βλέπαμε τον Jason Statham στο ρόλο του James Bond;; Ο αγέραστος λονδρέζος είναι σκληρός, άξεστος, βαρύς κι ασήκωτος -αλλά ταυτόχρονα ξέρει πως να φέρεται σε high-class καταστάσεις! Με τον Daniel Craig να έχει ήδη σπρώξει το θρύλο του Bοnd σε πιο... street μονοπάτια, ο κόσμος είναι έτοιμος για έναν αληταρά 007 με το πρόσωπο του Jason Statham. Άκουσέ μας, MGM!