Δείτε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την υπόθεση και τους συντελεστές της


Στη δημοσιότητα έδωσαν η Disney και η Lucasfilm την πρώτη ματιά για τη νέα σειρά του σύμπαντος του Star Wars με τίτλο The Acolyte, η οποία και αποτελεί prequel της prequel τριλογίας του Skywalker Saga. Το πρώτο trailer δίνει μια γερή γεύση από τους νέους χαρακτήρες, με τον Jedi Master Sol του Lee Jung-Jae (Squid Game) και τη Jedi Master Indara της Carrie-Anne Moss (The Matrix) να ξεχωρίζουν.

Η ιστορία στη σειρά ξεκινά όταν μια Jedi Master ερευνά μια σειρά από παράξενες δολοφονίες Jedi απ’ άκρη σ’ άκρη του γαλαξία, προκαλώντας αναστάτωση στο Τάγμα των Jedi. Μέσα από την εν λόγω ιστορία μαθαίνουμε επί της ουσίας για την επάνοδο των Sith ύστερα από πολλά χρόνια, σε μια φαινομενικά ειρηνική περίοδο για τον γαλαξία της High Republic.

Τo trailer ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή σκηνή αναμέτρησης Jedi με τα φωτόσπαθά τους απέναντι σε έναν άγνωστο, αλλά πανίσχυρο Sith.

Το trailer του Star Wars: The Acolyte:

Το cast της σειράς συμπληρώνουν οι Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman και Joonas Suotamo, σε σκηνοθεσία της Leslie Headland στα πρώτα δύο επεισόδια. Οι υπόλοιποι σκηνοθέτες είναι οι Kogonada, Alex Garcia Lopez και Hanelle Culpepper. Τη μουσική του The Acolyte έγραψε ο Michael Abels, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες Get Out και Us του Jordan Peele.

Η σειρά θα είναι η πρώτη live-action σειρά του Star Wars που θα εκτυλίσσεται στην ανεξερεύνητη για την μικρή οθόνη περίοδο του High Republic, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Ιουνίου με τα πρώτα δύο επεισόδια διαθέσιμα.

Το poster της σειράς The Acolyte και φωτογραφίες από τα γυρίσματα: