Όλα όσα ανακοίνωσε η Nintendo, για την επιστροφή του αγαπημένου χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη


Η δεύτερη animated ταινία Super Mario βρίσκεται και επίσημα στα σκαριά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Nintendo, κάνοντας τους θαυμαστές του θρυλικού video game να αναφωνήσουν από χαρά! Πράγμα καθόλου περίεργο, αν λάβει κανείς υπόψη την απίστευτη επιτυχία που σημειώσε η πρώτη animated ταινία της σειράς στο box office, ξεπερνώντας το 1 δις σε έσοδα παγκοσμίως.

Η ανακοίνωση της εκκίνησης της δεύτερης παραγωγής έγινε μέσα από ένα ειδικό βίντεο στο κανάλι της Nintendo στο YouTube, όπου ο θρυλικός game designer, Shigeru Miyamoto, και ο Chris Meledandri της Illumination Entertainment μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα.

Το sequel του The Super Mario Bros. Movie αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2026, δηλαδή σε περίπου δύο χρόνια από τώρα. Το σενάριο του sequel ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο υπό την καθοδήγηση των Aaron Horvath και Michael Jelenic, που εργάστηκαν και για τις ανάγκες της πρώτης ταινίας.

Στην πρώτη Super Mario Bros. ταινία απολαύσαμε ένα εκπληκτικό cast, με τον Chris Pratt να δανείζει τη φωνή του στον Mario και την Anya Taylor-Joy να μεταμορφώνεται στην πριγκίπισσα Peach. Τον Luigi υποδύθηκε ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black  βρέθηκε στον ρόλο του notorious Bowser. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι ίδιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους.

Η Nintendo έχει ανακοινώσει επίσημα πως ετοιμάζει και μια κινηματογραφική διασκευή της κλασικής σειράς The Legend of Zelda, η οποία κάτι μας λέει ότι θα σπάσει ταμεία.