Η Lionsgate βρίσκεται πίσω από την παραγωγή


Το πράσινο φως έδωσε η Lionsgate για να ξεκινήσει η παραγωγή μιας live-action ταινίας βασισμένης στο  Naruto, με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να την αναλαμβάνει ο Destin Daniel Cretton. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη συναντηθεί με τον δημιουργό του Naruto, Masashi Kishimoto, ο οποίος θα επιβλέπει την παραγωγή της ταινίας της Arad Productions και των Avi Arad, Ari Arad και Emmy Yu.

Αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το project, του οποίου τη διανομή θα αναλάβει η Lionsgate. Το cast και η επίσημη πλοκή της ταινίας παραμένουν ακόμη επτασφράγιστο μυστικό.

Το Naruto πραγματεύεται την προσπάθεια του νεαρού Uzumaki Naruto να γίνει ninja, βοηθώντας παράλληλα τις ζωές των γύρω του. Οι χαρακτήρες του κλασικού anime παραμένουν μετέωροι ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, μέχρι να κληθούν να αξιολογήσουν τη ζωή τους και να λάβουν αποφάσεις ως προς το ποιοι θέλουν πραγματικά να είναι.

Το εμβληματικό manga κυκλοφόρησε το 1999 στο 43o τεύχος του περιοδικού Weekly Shōnen Jump και έχει μεταφραστεί στα αγγλικά. Το ομώνυμο anime έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2002 και τελείωσε τον Μάρτιο του 2017, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ολόκληρο το πρώτο μέρος του manga έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ως anime σειρά με την ονομασία Naruto, ενώ το 2007, η σειρά επέστρεψε ξανά στην πλοκή του δεύτερου μέρους του manga, με τον τίτλο Naruto: Shippūden.