Sony και Prime Video βρίσκονται πίσω από την παραγωγή της επικείμενης live-action σειράς


Σε συζητήσεις για να συμμετάσχει σε μια νουάρ σειρά Spider-Man φαίνεται πως βρίσκεται ο Nicolas Cage, μπαίνοντας κι εκείνος στο Spider-Verse. Sony και Prime Video βρίσκονται πίσω από την παραγωγή της επικείμενης live-action σειράς, η συζήτηση για την οποία αφορά στον lead ρόλο.

Ο Cage είχε δώσει τη φωνή του στο animated Into the Spider-Verse το 2018, με τον χαρακτήρα του Peter Parker που υποδύθηκε ο ίδιος να προέρχεται από ένα alternate και μονόχρωμο universe, που θύμιζε τη 30s-era ενός ντετέκτιβ από το Hollywood.

Η live-action Spider-Man Noir series θα τοποθετείται στη Νέα Υόρκη των ‘30s, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνει τον Peter Parker. Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν ο Cage θα πρωταγωνιστήσει ως μια άλλη version του Spider-Man Noir που δεν είναι ο Peter Parker.

Ο Oren Uziel (22 Jump Street, The Lost City) αναμένεται να γράψει το σενάριο της σειράς, όντας παράλληλα ο executive producer του project. Παραγωγοί θα είναι και οι Amy Pascal, Phil Lord και Christopher Miller.

Sony και Prime Video θα δημιουργήσουν επίσης τη Marvel-based σειρά Silk: Spider Society, με showrunner την Angela Kang. Το Silk θα ακολουθεί τη Cindy Moon, μια Αμερικανο- Κορεάτισσα που αποκτά υπερδυνάμεις μετά το τσίμπημα μιας αράχνης.