Μετά τη νίκη της σε Χρυσές Σφαίρες και Emmy Awards, η Ayo Edebiri αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας από τις σημαντικότερες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης.


Ένα επεισόδιο του Saturday Night Live θα παρουσιάσει προσεχώς η Ayo Edebiri, στο οποίο θα δούμε ως μουσική καλεσμένη τη Jennifer Lopez. Μετά τη νίκη της σε Χρυσές Σφαίρες και Emmy Awards, η Edebiri αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας από τις σημαντικότερες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί στις 3 Φεβρουαρίου και θα είναι ταυτόχρονα το SNL ντεμπούτο της. Η Lopez από την άλλη, έκανε το μουσικό της ντεμπούτο ως guest το 2000, επιστρέφοντας και στην ταυτόχρονη παρουσίαση με μουσικό guest το 2001 και 2010, αλλά και στην απλή παρουσίαση το 2019.

Τα βραβεία με τα οποία τιμήθηκε η Edebiri αφορούν στη συμμετοχή της στη σειρά The Bear ως Sydney Adamu, ενώ την προηγούμενη χρονιά συμμετείχε και στις άκρως επιτυχημένες ταινίες Bottoms, Spider-Man: Across the Spider-Verse και Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Παράλληλα, η Lopez αυτήν την περίοδο προμοτάρει τον επικείμενο δίσκο της, This Is Me… Now, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου μαζί με μια ταινία musical με τον ίδιο τίτλο.

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας στο SNL θα παρουσιάσει η Dakota Johnson, με τον Justin Timberlake στον ρόλο του μουσικού guest.