Η σειρά-prequel του Breaking Bad μπορεί να υπήρξε μια από τις διαχρονικά αγαπημένες του κοινού, δεν σημαίνει ότι αναγνωρίστηκε όμως και η αξία της από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά βραβεία στον κόσμο!


Το χειρότερο σνομπάρισμα στην ιστορία του θεσμού των βραβείων Emmy δέχθηκε τελικά η σειρά Better Call Saul – που ολοκλήρωσε πέρυσι την πορεία της – μιας που αυτή δεν έλαβε τελικά ούτε ένα βραβείο παρά τις 53 υποψηφιότητες που έλαβε συνολικά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι, η σειρά-prequel του Breaking Bad μπορεί να υπήρξε μια από τις διαχρονικά αγαπημένες του κοινού, δεν σημαίνει ότι αναγνωρίστηκε όμως και η αξία της από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά βραβεία στον κόσμο!

Για την ιστορία, το Breaking Bad είχε κερδίσει 16 Emmys κατά τη διάρκεια της προβολής του και θεωρείται και αυτό μέχρι σήμερα ως μια από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές παραγωγές όλων των εποχών.

Οι fans του Better Call Saul εξέφρασαν όπως ήταν αναμενόμενο την έκπληξή τους για αυτήν την εξέλιξη, αλλά και την αδιαφορία των ψηφοφόρων των Emmys, με αναρτήσεις και μπόλικα σχετικά memes που έγιναν viral στο X (πρώην Twitter).

Η σκέψη μας βρίσκεται φυσικά και στον σπουδαίο Bob Odenkirk, η ερμηνεία του οποίου θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις κορυφαίες τηλεοπτικές στιγμές όλων των εποχών, με τον ηθοποιό μάλιστα να παθαίνει εν μέσω των γυρισμάτων της 6ης και τελευταίας σεζόν καρδιακό επεισόδιο από το οποίο και επανήλθε στο πόστο του άμεσα.