Η ιστορία της βασιλικής οικογένειας βρίσκεται πλέον στα ‘90s και στην πιο ταραχώδη περίοδό της.


Kυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το 1ο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν του The Crown του Netflix, όπου και βλέπουμε πια την ιστορία της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου να εισέρχεται στα πολυτάραχα για την ίδια και για τη χώρα ‘90s.

Η άκρως επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας έρχεται πλέον στο τέλος της, και θα παρουσιαστεί στο κοινό χωρισμένη σε δύο κεφάλαια. Το πρώτο θα γίνει διαθέσιμο από τις 16 Νοεμβρίου, με το επόμενο να έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 14 Δεκεμβρίου – και δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο classy δώρο Χριστουγέννων.

Στην τελευταία σεζόν της σειράς θα γευτούμε την πιο ταραχώδη περίοδο της μοναρχίας της Βασίλισσας Ελισάβετ, με την Πριγκίπισσα Diana και τη σχέση της με τον Dodi Al-Fayed να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Φυσικά, ο θάνατός της στο τραγικό τροχαίο στο Παρίσι θα αποτελέσει κομβικό τμήμα της σειράς, η οποία θα φτάσει μέχρι και τα γεγονότα που οδήγησαν στη γνωριμία του Πρίγκιπα William με την Kate Middleton.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη: «Ο πρίγκιπας William προσπαθεί να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Eton μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να διαχειριστεί το ρεύμα της κοινής γνώμης. Καθώς φτάνει στο Χρυσό της Ιωβηλαίο, η Βασίλισσα αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Camilla και την αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον William και την Kate».

Τους William και Harry θα υποδυθούν οι ηθοποιοί Rufus Kampa και Fflyn Edwards σε νεαρή ηλικία, ενώ στα ενήλικα χρόνια τους θα τους δούμε από τους Ed McVey και Luther Ford. Η Meg Bellamy θα υποδυθεί την Kate Middleton.

Στo κεντρικό cast θα δούμε τους Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Elizabeth Debicki ως Diana, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Camilla Parker, Salim Daw ως Mohamed Al-Fayed, Khalid Abdalla ως Dodi Al-Fayed και Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair.

Δείτε το trailer της σειράς: