Η σειρά του 2001 έρχεται στην πλατφόρμα για «κάψιμο» μέχρι τελικής πτώσεως!


Στην πλατφόρμα του Netflix προσγειώνεται προσεχώς η θρυλική σειρά της DC, το περίφημο Justice League (Η Λεγεώνα των Υπερηρώων), χαρίζοντας στο κοινό ένα πολύτιμο blast from the past για ατέλειωτο binge.

Η σειρά του 2001 έρχεται μέσα στον Οκτώβριο για να τη γνωρίσουν και οι νεότεροι και θεωρείται σήμερα μια από τις πιο δυνατές παραγωγές της DC στα ‘00s. Δημιουργοί της σειράς ήταν οι Bob Kane, William Moulton Marston και Joe Shuster και αυτή υπήρξε υποψήφια για 2 Primetime Emmys όσο παιζόταν.

Στην animated σειρά, ο Superman, ο Batman, η Wonder Woman, ο Flash, ο Green Lantern και άλλοι εμβληματικοί ήρωες πολεμούν το έγκλημα ως Η Λεγεώνα των Υπερηρώων, με περιπέτειες που καθηλώνουν μικρούς και μεγάλους.

Τα επεισόδια της σειράς έχουν σκηνοθετήσει οι Butch Lukic και Dan Riba, ενώ τη φωνή στους χαρακτήρες είχαν δώσει οι Kevin Conroy (Batman), Phil LaMarr (Green Lantern), Michael Rosenbaum (The Flash), George Newbern (Superman), Maria Canals-Barrera (Hawkgirl), Susan Eisenberg (Wonder Woman), Jason Marsden (Snapper Carr), Clancy Brown (Lex Luthor), Jennifer Hale (Black Siren) και άλλοι.

Η σειρά ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2004 και αποτελείται από 52 επεισόδια, χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα εάν θα παίξουν όλα απευθείας στο Netflix ή όχι.

Το Justice League θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix στις 24 Οκτωβρίου.