Δείτε το trailer της πιο τρομακτικής ταινίας της χρονιάς, που έρχεται σύντομα στις εγχώριες αίθουσες.


Η απόλυτη horror ταινία της χρονιάς φαίνεται πως είναι το Talk to Me (Μίλα Μου) της Α24, το οποίο και «σκίζει» στο εξωτερικό από το καλοκαίρι που ξεκίνησε να προβάλλεται. Και μπορεί η κυκλοφορία του στην Ελλάδα να αργεί λίγο ακόμα, τουλάχιστον μάθαμε πλέον και επίσημα ότι η ταινία θα πάρει διανομή στα μέρη μας από τη NEO Films.

Το Talk to Me είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής διδύμων αδερφών από την Αυστραλία, Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, γνωστών από το YouTube και ως RackaRacka. Σε αυτήν παρακολουθούμε την περιπέτεια μιας ομάδας φίλων που ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού! Σύντομα η παρέα εθίζεται στην πρωτοφανή δυνατότητα που έχει αποκτήσει, μέχρι που ένα μέλος της ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Μετά την τεράστια επιτυχία του στο εξωτερικό, τόσο σε εισπράξεις, όσο και σε βαθμολογίες στο Rotten Tomatoes (95%), η A24 ανακοίνωσε και το sequel του Talk to Me. Αυτό δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει, το βέβαιο είναι όμως ότι θα κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού που ήδη το έχει αγαπήσει.

Το Talk to Me θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου.

Παρακολουθήστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω:

https://youtu.be/aUqWOeG0e-U