Ο Tom Hiddleston επιστρέφει ως Loki σε μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές της νέας σεζόν.


Κυκλοφόρησε επιτέλους το πολυαναμενόμενο trailer της δεύτερης σεζόν του Loki, το οποίο και θα δούμε στις οθόνες μας στις 6 Οκτωβρίου από το Disney+. Και στη μεγάλη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς, ολόκληρη η τύχη του multiverse φαίνεται πως κρίνεται μπροστά σε ένα timeline που καταρρέει!

Ο Tom Hiddleston επιστρέφει στον ρόλο του Loki και στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας τον βλέπουμε να πάσχει από μια «αρρώστια» του timeline, που ονομάζεται timeslipping. Έτσι, ο ίδιος εναλλάσσει συνεχώς μεταξύ διάφορων διαστάσεων αλλά και εποχών της παγκόσμιας ιστορίας! Το ταξίδι που θα κάνει μαζί με τον Owen Wilson και την TVA θα τους οδηγήσει στα χνάρια του Viktor Timely που υποδύεται ο Jonathan Majors. Και εκείνος είναι φυσικά ένα νέο variant του Kang the Conqueror που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν της σειράς. 

Στο πλευρό του θα έχει και την Sylvie, όπως και έναν νέο χαρακτήρα, τον O.B., ππυ υποδύεται ο βραβευμένος με Oscar, Ke Huy Quan (Τα Πάντα Όλα). 

Το πρώτο trailer της νέας σεζόν της σειράς σημείωσε  ρεκόρ προβολών, ξεπερνώντας σε ενδιαφέρον από την πλευρά του κοινού κάθε άλλη σειρά της Marvel Studios στο Disney+

Αναλυτικά, το cast του Loki περιλαμβάνει τους: Tom Hiddleston ως Loki ,Sophia DiMartino ως Sylvie, Owen Wilson ως Agent Mobius M. Mobius, Jonathan Majors ως Kang Variant/Viktor Timely, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku ως Hunter B-15, Eugene Cordero ως Casey / Hunter K-5E, Tara Strong ως Miss Minutes και Ke Huy-Quan ως O.B.. Παράλληλα, οι Rafael CasalLiz CarrNeil Ellice και Katie Dickie προστίθενται επίσης στους ηθοποιούς της νέας σεζόν.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Eric Martin, ενώ τα περισσότερα επεισόδια σκηνοθετούν οι Justin Benson και Aaron Moorhead. Ο Dan Deleeuw  θα πραγματοποιήσει επίσης το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη σειρά, έχοντας πίσω του μακρά καριέρα στα ειδικά εφέ, με τρεις υποψηφιότητες για Oscar Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame. Επιπλέον, τη σκηνοθεσία επεισοδίων θα αναλάβει και ο Kasra Farahani που ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού παραγωγής στην πρώτη σεζόν του Loki

Αναμείνατε λοιπόν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα τον Οκτώβριο!

Δείτε το νέο trailer της 2ης σεζόν του Loki: