Ο οδηγός του MCU κυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου και έχουμε το σχετικό trailer.


Το ξέρουμε καλά: το timeline των γεγονότων του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, όχι μόνο λόγω της πληθώρας παραγωγών εντός αυτού – που θέλει να αφιερώσεις άπλετο χρόνο –, αλλά και λόγω της εμφανούς ασυνέπειάς του σε πολλά σημεία, ιδιαίτερα μετά το Phase 4. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και όλες τις σειρές του Disney+ που πάνε την ιστορία ένα βήμα παρακάτω, τότε το μπέρδεμα είναι βέβαιο!

Για καλή μας τύχη όμως, τα Marvel Studios αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, κυκλοφορώντας έναν επίσημο οδηγό με τίτλο The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline. Και όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, αυτός θα αποτελέσει το much needed guidebook για όλα τα σημαντικά και μη γεγονότα στην ιστορία του MCU.

Στα πλαίσια της κυκλοφορίας, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό trailer του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 24. Για να δούμε, θα πάρει κάποιος εγχώριος εκδοτικός τα δικαιώματά του ή θα χρειαστεί να το αποκτήσουμε στα αγγλικά;

Δείτε το σχετικό trailer του The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline: