Ένα από τα πιο επιτυχημένα horror franchises όλων των εποχών επιστρέφει και ο εφιάλτης δεν έχει τελειωμό…


Το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Saw X είναι γεγονός, με τη δέκατη ταινία του επιτυχημένου horror franchise να έρχεται πολύ σύντομα στις αίθουσες για να μας θυμίσει ότι το κακό βρίσκεται εκεί έξω.

Ο Tobin Bell επιστρέφει στον ρόλο του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου Jigsaw και στο trailer τον βλέπουμε να φτάνει σε μια κλινική που γεννά τρόμο και μπόλικα ερωτηματικά. Εκεί τον υποδέχεται ένας γιατρός που ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη θεραπεία για την ανίατη ασθένειά του. Όμως ο Jigsaw σύντομα θα καταλάβει ότι έχει εξαπατηθεί και ότι ο γιατρός και οι συνεργάτες του εκμεταλλεύονται ανθρώπους σαν κι εκείνον.

Ο Jigsaw φαίνεται πως δραπετεύει στη συνέχεια από το κρεβάτι του νοσοκομείου και στήνει μια σειρά από θανάσιμες παγίδες για τους απαγωγείς του, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τον ιατρικό τους εξοπλισμό για τον βασανισμό τους. Οι χαρακτηριστικές ηχογραφήσεις του είναι αυτές που κλέβουν φυσικά την παράσταση, αφού εκεί τους ανακοινώνει ότι πρέπει να παίξουν ένα ανατριχιαστικό παιχνίδι επιβίωσης για να γλιτώσουν.

Στο trailer βλέπουμε επίσης τη Shawnee Smith ως Amanda Young, την πρώτη επιζήσασα και μαθητευόμενη του Jigsaw.

Το Saw X λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα τον επεισοδίων Saw I και Saw II, ενώ τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Kevin Greutert. Το σενάριο έγραψαν οι Peter Goldfinger και Josh Stolberg.

Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (Come Play With Me), Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) και Michael Beach (Dahmer).

Το πρώτο Saw κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία του James Wan. Σε αυτό, δύο άνδρες ξυπνούν μια μέρα κλειδωμένοι στο μπάνιο ενός βιομηχανικού κτηρίου, με ένα πτώμα ανάμεσά τους. Οι ίδιοι βρίσκουν τότε ανατριχιαστικές οδηγίες για το πώς να διαφύγουν από τον εφιάλτη τους και η περιπέτεια τρόμου ξεκινά.

Το Saw X θα προσγειωθεί στις αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου.