Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα παραγωγή της Living Dead Media


Η θρυλική horror κωμωδία, The Return of the Living Dead, πρόκειται να αποκτήσει άμεσα το reboot της από την εταιρία παραγωγής Living Dead Media. Στον ρόλο του σκηνοθέτη θα δούμε τον Steve Wolsh των Muck και Kill Her Goats, με το ιστορικό franchise να λαμβάνει επιτέλους νέα, σύγχρονη πνοή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναβιώσουμε αυτό το ιστορικό franchise για τους σημερινούς θαυμαστές και τις νέες γενιές θαυμαστών ζόμπι» αναφέρει η εταιρία στην επίσημη ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της. Το reboot του Return of the Living Dead θα επεκτείνει το υπάρχον universe που δημιουργήθηκε από τις 5 ταινίες της σειράς, ενώ θα παραμείνει πιστό στις ρίζες της επιστημονικής φαντασίας, του τρόμου και της σκοτεινής κωμωδίας που λάτρεψαν οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 35 χρόνια ύπαρξής του.

Το πρώτο Return of the Living Dead κυκλοφόρησε το 1985 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ θεωρείται μέχρι και σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες τρόμου. Σκηνοθέτης του πρώτου φιλμ υπήρξε ο Dan O'Bannon, σε σενάριο των Rudy Ricci, John A. Russo και Russell Streiner και με πρωταγωνιστές τους Clu Gulager, James Karen, Don Calfa, Thom Mathews, Beverly Randolph και άλλους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποιοι συντελεστές θα συμμετέχουν στο νέο reboot, τα νέα όμως αναμένεται να γνωστοποιηθούν σύντομα.