Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το blockbuster;


Τον ερχόμενο Νοέμβριο πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος του Dune, ένα από τα βασικά blockbusters που θα δούμε για ολόκληρο το 2023. Και μιας που βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην προσγείωση στον πλανήτη Arrakis, η Warner Bros. κυκλοφόρησε και το δεύτερο official trailer της νέας ταινίας του Denis Villeneuve.

Στην ταινία, οι Timothée Chalamet και Zendaya επιστρέφουν στους ρόλους των Paul Atreides και Chani, συνεχίζοντας από εκεί που μας άφησε το Part One του franchise. Και ο Paul αναζητά τον τρόπο να συνεχίσει την κληρονομιά της οικογένειάς του, η οποία και έχει δολοφονηθεί από τους εχθρούς της, τους Harkonnens. Μέχρι και το τέλος του trailer, εκείνος θα έχει αποδεχθεί για τα καλά τον ρόλο του ως Duke of Arrakis, αναζητώντας τη μεγάλη του εκδίκηση.

Στον κόσμο του Dune αναμένεται να δούμε να προστίθενται οι Christopher Walken, Florence Pugh και Austin Butler, ενώ οι Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, a Seydoux, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling και Javier Bardem συμπληρώνουν το λαμπερό cast.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr