Πότε αναμένεται να επιστρέψει η αγαπημένη σειρά;


Για τη μεγάλη της επιστροφή ετοιμάζεται η θρυλική animated σειρά Futurama, η 11η σεζόν της οποίας θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 24 Ιουλίου. Το πρώτο επεισόδιο του Futurama προβλήθηκε το μακρινό πια 1999, με τους επί χρόνια θαυμαστές του αλλά και τους νεότερους fans να έχουν να περιμένουν τώρα μια σεζόν που θα εξερευνήσει θεματικές όπως τα εμβόλια, το bitcoin, την cancel culture, όπως και την κουλτούρα του streaming.

Σύμφωνα με σχετικό press release, στα νέα επεισόδια θα δούμε επίσης εξελίξεις στο επικό love story των Fry και Leela, τη μυστική ιστορία του σατανικού Robot Santa και πολλά ακόμη που θα κρατήσουν το κοινό καθηλωμένο.

Στο νέο Futurama θα δούμε να επιστρέφουν τα original μέλη του cast, δηλαδή οι Billy West (Fry), Katey Sagal (Leela), Tress MacNeille (Mom), Maurice LaMarche (Kif), Lauren Tom (Amy), Phil LaMarr (Hermes) και David Herman (Scruffy). Ο John DiMaggio θα επιστρέψει επίσης στον ρόλο του Bender, ενώ θα δούμε και τον Coolio σε μια posthumous ερμηνεία του ως Kwanzaa-bot. David X. Cohen, Ken Keeler, Claudia Katz και ο δημιουργός Matt Groening θα είναι executive producers.

Μετά την πρώτη ακύρωση του Futurama το 2003, το Comedy Central είχε επαναφέρει τη σειρά για περισσότερα επεισόδια από το 2010 μέχρι και το 2013. Το Hulu είναι αυτό που θα συνεχίσει το legacy της σειράς, η οποία μάλιστα ετοιμάζει και μια 12η σεζόν.