Δείτε το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας


Κυκλοφόρησε και επίσημα το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας του Luca Guadagnino, Challengers. Και στο εν λόγω tennis drama πρόκειται να δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τη Zendaya, μαζί με τους Mike Faist και Josh O’Connor.

Στην ταινία αναμένεται να δούμε το δράμα εντός ερωτικού τριγώνου που δημιουργείται μεταξύ των πρωταγωνιστών, με τη Zendaya να ερμηνεύει μια πάλαι ποτέ tennis prodigy που έχει γίνει προπονήτρια. Τον σύζυγό της και έκπτωτο επαγγελματία τενίστα ερμηνεύει ο Mike Faist, ενώ ο Josh O’Connor είναι ο κολλητός του φίλος και πρώην της Zendaya.

Στο trailer της ταινίας, βλέπουμε στιγμιότυπα όπου ο χαρακτήρας της Tashi που ερμηνεύει η Zendaya προπονεί τον σύζυγό της, όπως και έναν αγώνα αυτού με τον κολλητό του φίλο. Στο πιο steamy στιγμιότυπο αυτού, ωστόσο, οι τρεις πρωταγωνιστές φαίνεται πως δοκιμάζουν και την εμπειρία ενός τρίο μεταξύ τους, όλο αυτό κατά τα νεανικά τους χρόνια. Η μουσική επένδυση του teaser είναι το κομμάτι “SM” της Rihanna.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα και για τη διανομή της στην Ελλάδα.