Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από μια iconic σκηνή της ταινίας.


Υπάρχουν τρία πράγματα που περιμένει κανείς με βεβαιότητα να δει σε μια ταινία του Quentin Tarantino: πιστολίδια, μπόλικο βρισίδι και… πατούσες. Γυναικείες φυσικά. Πρωταγωνίστρια λοιπόν σε μια αγαπημένη ταινία του γνωστού… ποδολάγνου σκηνοθέτη, η Margot Robbie μίλησε πρόσφατα για μια από τις πλέον iconic  σκηνές του Once Upon a Time… in Hollywood.

Στο επιτυχημένο flick του 2019, που τοποθετείται στο  Los Angeles των ’60s, η Robbie ερμηνεύει μια fictionalized εκδοχή της εκλιπούσας ηθοποιού, Sharon Tate, στο διάστημα που η καριέρα της ξεκινά. Η ίδια, σε μια σκηνή της ταινίας επισκέπτεται έναν κινηματογράφο της εποχής, για να παρακολουθήσει τον εαυτό της στην real-life ταινία, The Wrecking Crew. Στην ίδια σκηνή, εκείνη αφαιρεί τις go-go μπότες της και ακουμπά τα πόδια της στο μπροστινό κάθισμα. Και τότε είναι που αποκαλύπτονται τα ομολογουμένως βρώμικα πέλματά της!

Μιλώντας λοιπόν για ένα από τα πιο memorable looks της καριέρας της σε ένα video interview της Vogue, η Robbie εξήγησε πρόσφατα ότι – παρά το γεγονός ότι η αφαίρεση των παπουτσιών της ήταν εξαρχής στο σενάριο – ο Tarantino αποφάσισε εκείνη τη στιγμή τα πέλματά της να είναι βρώμικα και στην κάμερα. «Τα πόδια μου ήταν βρώμικα επειδή περπατούσα ξυπόλητη στο set», αναφέρει η λαμπερή ηθοποιός. «Έμεινα βρώμικα γιατί ο Quentin μου είπε να τα κρατήσω έτσι».

Αποτέλεσμα; Η πρώτη κινηματογραφική απεικόνιση της Sharon Tate με μαύρα πέλματα, αλλά και μια τσάντα Chanel ανά χείρας!

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της Margot Robbie όπου μιλά για την αγαπημένη σκηνή του Once Upon a Time… in Hollywood, μέχρι να την απολαύσουμε το καλοκαίρι στην πολυαναμενόμενη Barbie!