Η βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιός προσγειώνεται στο Springfield για μια περιπέτεια με την αγαπημένη οικογένεια του τηλεοπτικού κόσμου


Στο φινάλε της 34ης σεζόν των Simpsons συμμετείχε πρόσφατα η Lizzo, το οποίο και αναμένεται να προβληθεί παγκοσμίως στις 21 Μαΐου. Στο εν λόγω επεισόδιο, η βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιός προσγειώνεται στο Springfield για μια περιπέτεια με την αγαπημένη οικογένεια του τηλεοπτικού κόσμου, τζαμάροντας μάλιστα μαζί με την nerdy κόρη αυτής, τη λατρεμένη Lisa.

Η είδηση της συμμετοχής της Lizzo στη σειρά έγινε γνωστή μέσα από σχετική της ανάρτηση στο Instagram, όπου ευχαριστούσε για την ευκαιρία που της δόθηκε να συμμετέχει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα όλων των εποχών.

Το επικείμενο επεισόδιο, με τίτλο “Homer’s Adventure Through the Windshield Glass”, είχε αρχικά tease-αριστεί από τον Φεβρουάριο από τον executive producer και σεναριογράφο, Tim Long. Εκείνος είχε μιλήσει τότε στο Entertainment Weekly, αναφέροντας ότι η Lizzo χρησιμοποιεί τη λέξη «bitch» πολύ και ότι δεν αντέχει τον  Homer! Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τον εαυτό της στη σειρά, ενώ στο επεισόδιο που θα συμμετέχει θα ακουστεί και το νέο original κομμάτι της ίδιας με τίτλο “It Was Marge, Bitch”. Αυτό υπογράφει ο Bret McKenzie των Long και Flight of the Conchords, με τη Lizzo να παίζει αριστοτεχνικά φλάουτο.

Η Lizzo πρόσφατα εμφανίστηκε και σε ένα cameo στο πλευρό του Jack Black και Christopher Lloyd στη σειρά The Mandalorian. Η ίδια επισκέφτηκε και το Sesame Street, ενώ πραγματοποίησε παράλληλα μία εμφάνιση έκπληξη στην made “SOS Tour” της SZA.

Παράλληλα, το μέλλοων των Simpsons μοιάζει ως συνήθως βέβαιο, μιας που η εμβληματική σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για δύο ακόμη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CsPsyqtscs8/

https://www.instagram.com/p/CsP_3VXuirU/

https://www.instagram.com/p/CsPtE8lojp8/