Και επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στην Maggie και στον Negan.


Προ των πυλών για την κυκλοφορία του νέου spin-off της σειράς-φαινόμενο, The Walking Dead, βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης, η οποία και θα τιτλοφορείται The Walking Dead: Dead City. Και το δίκτυο AMC έδωσε μόλις στη δημοσιότητα το teaser trailer αυτού, που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Η νέα σειρά επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στην Maggie και στον Negan, με τους χαρακτήρες των Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan να βρίσκονται πλέον στη Νέα Υόρκη που έχει κατακλυστεί από zombies. Εκεί, η Maggie έχει ως βασικό στόχο να προστατεύσει τον γιο της από όλους τους κινδύνους που διατρέχει.

Το Dead City θα αποτελείται από 6 επεισόδια και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «ραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα». Η σύνοψη συνεχίζει: «Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο».

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς-φαινόμενο, με τους παραγωγούς αυτής να υπόσχονται ότι οι νεόι walkers θα είναι πιο εντυπωσιακοί από ποτέ.

Το Dead City θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το δίκτυο AMC στις 18 Ιουνίου. Δείτε το νέο teaser πιο κάτω.