Η πολυαναμενόμενη πρώτη solo ταινία με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller στο ρόλο του Barry Allen έρχεται το καλοκαίρι στις αίθουσες


Κυκλοφόρησε από τα DC Studios και τη Warner Bros. το νέο επίσημο trailer του The Flash, της πολυαναμενόμενης πρώτης solo ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller στο ρόλο του Barry Allen. Όλα αυτά, κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2023, όπου και η ταινία του Andy Muschietti αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ολοκαίνουριο trailer, οι θεατές βλέπουν να εξηγείται πλήρως το Multiverse της DC με δύο Barry, τους δύο Batman των Ben Affleck και Michael Keaton, αλλά και την Supergirl της Sasha Calle.

Στην ταινία αναμένεται να δούμε την προσπάθεια του Barry να αλλάξει το παρελθόν του, ενώ ο General Zod επιστρέφει δριμύτερος. Ο Barry του Ezra Miller θα έχει φυσικά τους δύο Batmen στο πλευρό του, οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις στη μεγάλη οθόνη.  

Δείτε το νέο trailer του The Flash:

Οι νέες αφίσες της ταινίας:

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη του The Flash: «Κόσμοι συγκρούονται στο The Flash όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Όταν όμως η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Barry καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Batman να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;».

Στο The Flash πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Keaton ως Bruce Wayne, Ben Affleck ως Bruce Wayne, η Sasha Calle ως Supergirl, ο Michael Shannon ως General Zod, η Kiersey Clemons ως Iris West, η Maribel Verdú ως Nora Allen και ο Ron Livingston.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.