Τα πρώτα πλάνα από την spinoff σειρά της ταινίας The Batman δια χειρός Matt Reeves είναι εδώ


Τα πρώτα πλάνα από το The Penguin, την spinoff σειρά της ταινίας The Batman δια χειρός Matt Reeves είναι και επίσημα εδώ, στο πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης σειράς. Σε αυτήν, ο υποψήφιος για Oscar Colin Farrell μεταμορφώνεται ξανά στον τρομερό Penguin aka Oswald Cobblepot, σε μια σειρά που συνεχίζει το Batman Saga που ξεκίνησε ο Matt Reeves με την ομώνυμη ταινία και τον Robert Pattinson πρωταγωνιστή.

Ο Penguin κινείται φυσικά στον υπόκοσμο της Gotham, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό teaser που αναστατώνει τους θαυμαστές της θρυλικής πλέον σειράς, με τον ίδιο να είναι πλέον το «αφεντικό» αυτού και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της εγκληματικότητας στην πόλη, δίχως έλεος. Ο Farrel ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει στο voiceover του trailer: «Και θα ρωτήσεις τον εαυτό σου, τι είδους ζωή θέλω να ζήσω; Ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένους για τύπους όπως εμείς, για αυτό πρέπει να παίρνουμε ότι μας ανήκει».

Δείτε το teaser από το The Penguin:

Το Penguin θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του, ενώ θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Στο cast θα συμμετέχουν οι: Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown και Michael Zegen.

Εxecutive producers στη σειρά θα είναι οι Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, μαζί με τον Craig Zobel που σκηνοθετεί τα πρώτα τρία επεισόδια.

Σύμφωνα με τον Reeves, η σειρά θα συνδέεται άμεσα με το The Batman - Part II με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Τα γυρίσματα αυτού θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.