Με πρωταγωνιστές μεταξύ ΠΟΛΛΩΝ άλλων τους Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Margot Robbie και Tilda Swinton


Κυκλοφόρησε και επίσημα το trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson, Asteroid City, που όπως πάντα επιστρέφει με ένα πολλά υποσχόμενο, star studded cast για τη νέα του παραγωγή.

Με πρωταγωνιστές μεταξύ ΠΟΛΛΩΝ άλλων τους Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Margot Robbie και Tilda Swinton, το Asteroid City βλέπει τους λαμπερούς ήρωές του να κατοικούν όλοι μαζί σε μια 1950s πόλη, η οποία αλλάζει για πάντα έπειτα από βροχή μετεωριτών.

Το cast συμπληρώνουν οι Steve Carell, Edward Norton, Adrien Brody, Bryan Cranston, Maya Hawke, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Hong Chau, Liev Schreiber, Matt Dillon, Stephen Park, Hope Davis, Rupert Friend, Tony Revolori και Jake Ryan.

ac_fp_00002

ac_fp_00003

ac_fp_00004

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 16 Ιουνίου, με παγκόσμια πρεμιέρα στις 23. Ο Anderson υπογράφει το σενάριό της μαζί με τον Roman Coppola, όπως ακριβώς συνέβη και στο The French Dispatch της περασμένης χρονιάς. Μετά το Asteroid City, ο δημοφιλής κινηματογραφιστής θα ασχοληθεί με τη διασκευή του The Wonderful Story of Henry Sugar του Roald Dahl, για λογαριασμό του Netflix.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr