Λίγο πριν πέσει η αυλαία της πρώτης σεζόν, ρίχνουμε μια ματιά στο μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής επιτυχίας της χρονιάς


Μόλις μια εβδομάδα έχει μείνει προτού προβληθεί το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής διασκευής του The Last of Us, στην οποία και παρακολουθούμε το συναρπαστικό ταξίδι του Joel και της Ellie σε ένα δυστοπικό για την ανθρωπότητα μέλλον, όπου μια πανδημία έχει μετατρέψει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε zombie. Πριν από μερικές μόλις ώρες έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το όγδοο από τα εννέα συνολικά επεισόδια της σειράς, στο όποιο και παρακολουθήσαμε μια καθοριστική στιγμή για τους δύο χαρακτήρες της.

Στο εν λόγω επεισόδιο, με τίτλο “When We Are in Need”, ο David έχει απαγάγει την Ellie, την ώρα που ο Joel αρχίζει να ανακάμπτει χάρη στα φάρμακα που εκείνη του εξασφάλισε μετά τον τραυματισμό του. Εκείνος, με όσες δυνάμεις διαθέτει, προσπαθεί να την εντοπίσει και κάπως έτσι, η Ellie θα έρθει αντιμέτωπη με μια τραυματική εμπειρία του παρελθόντος της, όσο η ίδια θα παλέψει για τη ζωή της.

Στο The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το Game of Thrones spin-off, House of the Dragon. Οι δε κριτικές στο IMDB το κατατάσσουν ήδη ανάμεσα στις καλύτερες σειρές όλων των εποχών.

Μετά την πρεμιέρα του επεισοδίου, το ΗΒΟ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας συνοδευτικό υλικό αυτού, το οποίο και μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Σε αυτό αναλύεται το σκεπτικό των δημιουργών της σειράς για τις αλλαγές σε σχέση με το video game και για κάθε άλλη πτυχή του, στο σύντομο βίντεο με τίτλο Inside the Episode – 8, όπως και στο όγδοο αναλυτικό The Last of Us podcast.

Στο δε teaser μπορείτε να δείτε μερικά από όλα εκείνα που θα συμβούν στο τελευταίο, ένατο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς.

Μια αναλυτική ματιά στο έβδομο επεισόδιο του The Last of Us:

Το teaser για το ένατο και τελευταίο επεισόδιο του The Last of Us: