Όλα όσα ξέρουμε για την πιθανότητα μεταφοράς ενός νέου Harry Potter project στη μικρή οθόνη


Οι φήμες κυκλοφορούν καιρό τώρα και θέλουν τη Warner Bros. και το HBO να είναι έτοιμοι να ρίξουν τη βόμβα μιας νέας, πολύ σημαντικής συνεργασίας, για τη δημιουργία ενός νέου, τηλεοπτικού αυτή τη φορά, Harry Potter project. Ο λόγος για την τηλεοπτική μεταφορά του Hogwarts Legacy, που σύμφωνα με ρεπορτάζ από τον ξένο Τύπο, ετοιμάζεται για το HBO Max και θα βασίζεται στο ομώνυμο και άκρως επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι της Portkey Games.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί τίποτα περισσότερο στη δημοσιότητα από το εν λόγω ρεπορτάζ, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η πλοκή του παιχνιδιού θα είναι αυτή που θα δούμε και στη σειρά. Επιπλέον, άγνωστες είναι οι λεπτομέρειες αναφορικά με τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν το cast της σειράς, γεγονός που εκτοξεύει την αγωνία στα ύψη.

Αν όντως υλοποιηθεί μια συνεργασία μεταξύ Warner Bros. και HBO, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που φημολογείται έντονα η δημιουργία μιας 9ης ταινίας Harry Potter, η νοσταλγία πρόκειται μάλλον να χτυπήσει την πόρτα όλων των millennials που μεγαλώσαμε με τη σειρά που βασίστηκε στα βιβλία της J. K. Rowling.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν και επιπλέον φήμες που θέλουν το Harry Potter and the Cursed Child να γίνεται ταινία, με την επιστροφή των αγαπημένων Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint.

Το βιντεοπαιχνίδι Hogwarts Legacy κυκλοφορεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC και μέχρι στιγμής έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στον κόσμο των gamers. Η PS4 και Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.