Η διαφήμιση αναμένεται να προβληθεί ολόκληρη την ημέρα του Super Bowl στις 12 Φεβρουαρίου


Στους αγαπημένους τους ρόλους από τη θρυλική πλέον σειρά Breaking Bad επέστρεψαν οι Bryan Cranston και Aaron Paul, αφού οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν πρόσφατα σε σχετικό διαφημιστικό. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί θυμήθηκαν ξανά τους ρόλους τους ως Walter White και Jesse Pinkman, πρωταγωνιστώντας αυτή τη φορά σε ένα διαφημιστικό εμπνευσμένο από τη σειρά, το οποίο και θα προβληθεί ολόκληρο την ημέρα διεξαγωγής του φετινού και πάντα πολυαναμενόμενου Super Bowl.

Το διαφημιστικό με τους Cranston και Paul γυρίστηκε για λογαριασμό της εταιρείας PopCorners, μιας κατασκευάστριας συσκευασμένων popped corn snacks, και με διάρκεια ενός λεπτού, παρουσιάζει sanitized versions κλασικών διαλόγων του Breaking Bad.

Το Super Bowl LVII θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, με τον Chris Stapleton να έχει αναλάβει την εκφώνηση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ και τη Rihanna να αναμένεται να καταλάβει το stage για το halftime show.

Cranston και Paul υποδύθηκαν για τελευταία φορά τους ρόλους τους από το Breaking Bad στην τελευταία σεζόν του prequel αυτού, Better Call Saul.

Δείτε ένα μέρος της διαφήμισης πιο κάτω:

https://youtu.be/ZMlemd6U24Y

Πηγή