Πότε αναμένεται να προβληθεί η μεγάλη επιστροφή του Brooks, που είναι αισίως 96 ετών;


Πότε αναμένεται να προβληθεί η μεγάλη επιστροφή του Brooks, που είναι αισίως 96 ετών;

Στις 6 Μαρτίου αναμένεται η πρεμιέρα του History of the World, Part II του εμβληματικού Mel Brooks, ο οποίος και επιστρέφει στο προσκήνιο με το sequel series του στο Hulu.

Στα 96 του χρόνια, ο Brooks φαίνεται πως δεν ξεχνά την κωμική του φύση και επιστρέφει με μια σειρά οκτώ επεισοδίων, συνέχεια της άκρως επιτυχημένης ταινίας του από το 1981. Στο σχετικό teaser που μόλις κυκλοφόρησε, ο Brooks  αστειεύεται μάλιστα για την ηλικία του, προτού προχωρήσει στην παρουσίαση του cast και των χαρακτήρων της σειράς. Σε αυτήν πρόκειται να δούμε σκετσάκια από διαφορετικές περιόδους της ιστορίας, με ιστορικά πρόσωπα όπως ο Ιησούς, ο Ιούδας, η Μαρία Μαγδαληνή, ο Sigmund Freud, ο Rasputin, η Amelia Earhart, ο Marco Polo και ο Alexander Graham Bell.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Mel Brooks, Wanda Sykes, Nick Kroll και Ike Barinholtz, ενώ δίπλα τους θα εμφανιστεί ένα all-star cast με τους Pamela Adlon, Zazie Beetz, Quinta Brunson, D’Arcy Carden, Ronny Chieng, Rob Corddry, Danny DeVito, David Duchovny, Josh Gad, Jake Johnson, Richard Kind, Johnny Knoxville, Joe Lo Truglio, Jason Mantzoukas, Ken Marino, Jack McBrayer, Kumail Nanjiani, Emily Ratajkowski, Sam Richardson, Seth Rogen, Sarah Silverman, J.B. Smoove, Taika Waititi και Reggie Watts.

Ο Brooks υπογράφει τη σειρά, ενώ είναι παράλληλα executive producer μαζί με τους Kroll, Sykes, Barinholtz και David Stassen. Alice Mathias, Stassen, Kroll και Lance Bangs υπογράφουν τη σκηνοθεσία.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του History of the World, Part II θα προβληθούν στις 6 Μαρτίου, με δύο επεισόδια να κυκλοφορούν καθημερινά μέχρι το φινάλε στις 9 Μαρτίου.

Πηγή