Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στη μαγική Νάρνια;


Δύο νέες ταινίες του επιτυχημένου franchise, Τα Χρονικά της Νάρνια, πρόκειται να σκηνοθετήσει η Greta Gerwig για το Netflix, αφήνοντας σιγά σιγά πίσω της το ανεξάρτητο σινεμά μέσα από το οποίο τη γνωρίσαμε.

Η σειρά βιβλίων Τα Χρονικά της Νάρνια του C. S. Lewis θεωρείται μια από τις καλύτερες σειρές λογοτεχνικής φαντασίας όλων των εποχών, ενώ το 2005 μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο μέσα από την πρώτη ταινία Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα. Σε αυτήν πρωταγωνιστούσαν τότε οι Tilda Swinton, James McAvoy και Liam Neeson στη φωνή του λιονταριού Aslan. Το franchise συνέχισε με δύο ακόμη ταινίες που δεν κατάφεραν ωστόσο να αποφέρουν αντίστοιχη εμπορική επιτυχία (Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν το 2008 και Ο Ταξιδιώτης της Αυγής το 2010).

c

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν η Gerwig σκοπεύει να πιάσει το franchise και πάλι από την αρχή ή θα συνεχίσει την ιστορία από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενες ταινίες, είμαστε σίγουροι ωστόσο ότι θα μας κάνει να ερωτευτούμε και πάλι τον μαγικό κόσμο της Νάρνια.

Για να γίνει ωστόσο αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα να κυκλοφορήσει την ταινία της Barbie στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023. Και δεν μπορούμε να περιμένουμε για αυτό!