Με την Anne Hathaway να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για ένα sequel εδώ και χρόνια


Ετοιμαστείτε για επιστροφή στη Genovia, αφού τα Princess Diaries 3 φαίνεται πως ετοιμάζονται πυρετωδώς από τα στούντιο της Disney!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Hollywood Reporter, το sequel της επιτυχημένης σειράς ταινιών γράφεται αυτή την περίοδο από την Aadrita Mukerji (Supergirl, Scorpion, Reacher) και είναι ένα πραγματικό sequel και όχι reboot, αφού θα συνεχίσει την ιστορία που ξεκίνησε το 2001 με το The Princess Diaries, ακολουθούμενη από το The Princess Diaries 2: Royal Engagement του 2004.

Η Anne Hathaway, η οποία και πρωταγωνίστησε και στις δύο ταινίες στον ρόλο της  Πριγκίπισσας Mia Thermopolis, δεν έχει υπογράψει ακόμη για το sequel, ωστόσο γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για μια συνέχεια της δημοφιλούς ιστορίας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη Julie Andrews, η οποία και ερμήνευσε τη γιαγιά της Mia, Βασίλισσα Clarisse Renaldi.

Το Princess Diaries είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά νεανικών βιβλίων της Meg Cabot. Η Debra Martin Chase, η οποία βρέθηκε πίσω από την παραγωγή των δύο πρώτων ταινιών, αναμένεται να επιστρέψει και για την τρίτη,  με τη Melissa Stack (The Other Woman, Godmothered) να αναλαμβάνει τα χρέη της executive producer. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποιος θα αντικαταστήσει τον εκλιπόντα Garry Marshall στη σκηνοθεσία.

Αναμένουμε με ενθουσιασμό περισσότερες λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα!