Την επιθυμία της να ερμηνεύσει την Britney Spears έκανε γνωστή η Millie Bobby Brown

Η νεαρή ηθοποιός του Stranger Things και της Enola Holmes ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις ότι θα μπορούσε να πει την ιστορία της «με τον σωστό τρόπο»

Κείμενο: Ναταλία ΠετρίτηΤην επιθυμία της να ερμηνεύσει στο μέλλον την Britney Spears έκανε γνωστή η Millie Bobby Brown, η οποία και εμφανίστηκε πρόσφατα για μια συνέντευξη στο The Drew Barrymore Show.

Η 18χρονη ηθοποιός του Stranger Things συμμετείχε στη δημοφιλή εκπομπή στα πλαίσια της προώθησης της νέας ταινίας του Netflix στην οποία και πρωταγωνιστεί, Enola Holmes 2.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Barrymore ρώτησε την Brown αν διαθέτει κάποιο “bucket list” ως προς την καριέρα της για την επόμενη δεκαετία. Εκείνη τότε απάντησε: «Θέλω να ερμηνεύσω ένα πραγματικό πρόσωπο και νομίζω μου ταιριάζει η Britney. Νομίζω ότι η ιστορία της πρωτίστως μου ταιριάζει. Γιατί μεγάλωσα στη δημόσια σφαίρα βλέποντας τα videos της και συνεντεύξεις της από το πώς ήταν όταν ήταν νεότερη».

Η ίδια συνέχισε: «Εννοώ, είναι το ίδιο με εσένα  [Barrymore]. Βλέπω τη δυσκολία της να εκφραστεί με λέξεις [στις συνεντεύξεις της]. Και δεν την γνωρίζω, όμως όταν βλέπω τις φωτογραφίες της, αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να πω την ιστορία της με τον σωστό τρόπο – και μόνο τον δικό της».


Η 13χρονη κηδεμονία της Spears από την πλευρά του πατέρα της τερματίστηκε τοΝ Νοέμβριο του 2021, έπειτα από πολύκροτη δικαστική διαμάχη. Ο Jamie Spears είχε αναλάβει τον ρόλο του κηδεμόνα της επιτυχημένης τραγουδίστριας, έπειτα από το δημόσιο mental breakdown που η ίδια υπέστη το 2007.

Τον Ιούλιο του 2021, η Britney δήλωσε ότι επιθυμεί ο πατέρας της να καταδικαστεί για κακοποίηση της ίδιας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι της είχε απαγορεύσει να  κάνει και άλλο παιδί, να παντρευτεί ή να αφαιρέσει το αντισυλληπτικό σπιράλ που χρησιμοποιούσε.

Η Millie Bobby Brown έχει επίσης εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να ερμηνεύσει την Halsey, στο σχετικό biopic για τη ζωή της τραγουδίστριας.