Πότε αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται η πολυαναμενόμενη σειρά του Addams Family franchise;


Το official trailer της επικείμενης σειράς του Netflix και του Addams Family franchise, Wednesday, είναι και επίσημα εδώ και, όπως σε κάθε family reunion υπάρχουν πάντοτε νέοι άνθρωποι να γνωρίσουμε και άλλοι που έχουμε καιρό να δούμε, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε μια σειρά από εκπλήξεις προ των πυλών.

Στην ολοκαίνουρια σειρά του Tim Burton, η νεαρή Jenna Ortega πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Wednesday Addams, ενσαρκώνοντας την ηρωίδα στην εφηβική της ηλικία και όσο εκείνη έχει σταλεί να φοιτήσει στη Nevermore Academy μετά από ένα τρομακτικό συμβάν με ένα πιράνχα (το οποίο και βλέπουμε στο teaser της σειράς). Μετά από μια σειρά παράξενων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης μιας απόπειρας δολοφονίας, η Wednesday ξεκινά μια σειρά από περιπέτειες στην ακαδημία όπου φοιτά.

Catherine Zeta-Jones και Luis Guzman ενσαρκώνουν την Morticia και τον Gomez Addams αντίστοιχα, ενώ ο Fred Armisen γίνεται ο νέος Uncle Fester! Η Gwendoline Christie εμφανίζεται δε ως η διευθύντρια της Ακαδημίας Nevermore, Larissa Weems.

Αφού η Ortega σπάσει τον τέταρτο τοίχο του trailer, απευθυνόμενη στο κοινό και αναφέροντας ότι «γνωρίζει ότι το σασπένς σας σκοτώνει», η Christina Ricci εμφανίζεται στην οθόνη επιστρέφοντας στο franchise και υποδυόμενη αυτή τη φορά την Marilyn Thornhill!

Η σειρά Wednesday αποτελείται από οκτώ επεισόδια και αναμένεται να ξεκινήσει να stream-άρει στις 23 Νοεμβρίου από το Netflix.

Δείτε εδώ το trailer:

https://youtu.be/Q73UhUTs6y0