Η παραγωγή του Netflix, που κατά το ήμισύ της γυρίστηκε στην Ελλάδα, έρχεται σύντομα στις οθόνες μας


Κυκλοφόρησε και επίσημα το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Glass Onion: Knives Out 2, της παραγωγής του Netflix που αποτελεί το sequel του Knives Out και που κατά το ήμισύ της γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας και της Agatha Christie, το Glass Onion: Knives Out 2 φέρει έναν τίτλο εμπνευσμένο από τους λατρεμένους Beatles, ενώ ο Daniel Craig επιστρέφει στον ρόλο του Benoit Blanc, ενός ντετέκτιβ δηλαδή που ερευνά άκρως μυστηριώδεις υποθέσεις.

Η πρώτη ταινία της πολυαναμενόμενης whodunit κινηματογραφικής σειράς απέκτησε φοβερή δημοτικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώνοντας πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις (με κόστος παραγωγής μόλις 40 εκατομμυρίων), γεγονός που έκανε τους παραγωγούς της ταινίας να συνεχίσουν με ένα sequel. Πρωταγωνιστές σε αυτό πέρα από τον Daniel Craig είναι οι Kate Hudson, Janelle Monáe, Edward Norton, Kathryn Hahn, Dave Bautista, Ethan Hawke και πολλοί ακόμη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή της, η ταινία επικεντρώνεται στον δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας Miles Bron (Edward Norton), ο οποίος προσκαλεί μερικούς φίλους για διακοπές σε ένα ιδιωτικό ελληνικό νησί. Σύντομα, οι επισκέπτες θα αντιληφθούν πως κάτι δεν πάει καλά, ενώ ένας φόνος θα αποτελέσει αφορμή για να αποκαλυφθούν πολλαπλές ίντριγκες μεταξύ των καλεσμένων.

Η ταινία πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου, ό,τι πρέπει δηλαδή για Χριστουγεννιάτικες προβολές στις διακοπές.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας και το τρέιλερ: