Τα οποία θα περιλαμβάνουν μάλιστα original music videos!


Με περισσότερα από 200 remastered επεισόδια επιστρέφουν οι Beavis και Butt-Head, τα οποία και πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στο Paramount+ το επόμενο διάστημα. Η διαφορά ωστόσο αυτών των επεισοδίων έγκειται στο γεγονός ότι οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν το score αυτής, με original music videos.

Προτού γίνουν μεγάλοι movie stars, οι Beavis and Butt-Head περνούσαν μπόλικο από τον χρόνο τους στη σειρά βλέποντας μουσικά videos γνωστών καλλιτεχνών και σχολιάζοντάς τα με το καυστικό χιούμορ τους.

Τα επεισόδια που θα έχει το κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε αποκατεστημένη μορφή αφορούν τις χρονιές 1993 μέχρι και 1997, με τον δημιουργό της σειράς, Mike Judge, να είναι εκείνος που έχει χαρίσει και τη φωνή του στους δύο εκκεντρικούς έφηβους ήρωες.

Πέρα όμως από τα επεισόδια αυτά, οι Beavis and Butt-Head πρόκειται να αποκτήσουν και μια ταινία, η οποία και τιτλοφορείται Beavis and Butt-Head Do the Universe, και η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Σε αυτήν πρόκειται να χαρίσουν τις φωνές τους οι Judge, Gary Cole, Chris Diamantopoulos, Nat Faxon, Brian Huskey, Chi McBride, Tig Notaro, Stephen Root, Andrea Savage, Martin Starr και Jimmy O. Yang.