Το πρώτο preview της νέας παραγωγής του Netflix είναι εδώ, με τη J.Lo να συζητά σε αυτό την απόρριψη της ταινίας Hustlers από τα βραβεία Oscar


Διαθέσιμο στο κοινό έγινε το trailer για το νέο ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή της Jennifer Lopez με τίτλο Halftime, το οποίο και αποτελεί μια μεγάλη παραγωγή του Netflix.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στο Tribeca Film Festival στις 8 Ιουνίου, προτού αυτή γίνει διαθέσιμη στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 14 Ιουνίου.

Στο πρώτο preview της νέας αυτής παραγωγής του Netflix, η J.Lo εμφανίζεται να συζητά την περίφημη απόρριψη της ταινίας Hustlers από τα βραβεία Oscar, αναφέροντας ότι η ίδια πάσχιζε διαχρονικά να ακουστεί και να παρθεί στα σοβαρά από το Hollywood.

Δείτε εδώ το trailer του Halftime:

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Halftime, αυτό αποτελεί ένα λεπτομερές και intimate peek πίσω από όλα αυτά που συνιστούν την Jennifer Lopez στο απόλυτο icon που είναι σήμερα, από τις onscreen και on stages ερμηνείες της σε όλον τον κόσμο, μέχρι το Super Bowl Halftime show και την πρόσφατη ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ. Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στην εξέλιξή της ως Λατίνα γυναίκα, μητέρα και καλλιτέχνη, που διατηρεί διαχρονικά μια άκρως επιτυχημένη καριέρα, επιλέγοντας ακόμη να χρησιμοποιεί τη φωνή της για ανώτερους σκοπούς.