Πότε αναμένεται να προβληθεί το She-Hulk: Attorney at Law;


Το πρώτο trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας του She Hulk στο Disney+ έκανε γνωστά η Marvel, εντείνοντας την αγωνία των θαυμαστών του δημοφιλούς franchise.

Στο She-Hulk: Attorney at Law πρωταγωνιστεί η Tatiana Maslany, ενώ αυτό πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 17 Αυγούστου.

Η Maslany υποδύεται την Jennifer Walters, μια δικηγόρο με εξειδίκευση στους υπερφυσικούς νόμους, η οποία τυγχάνει να είναι και ξαδέρφη του Hulk (που υποδύεται φυσικά ο Mark Ruffalo). Στο comic book, η Walters αποκτά και αυτή τις ίδιες gamma-induced υπερδυνάμεις με τον ξάδερφό της, έπειτα από μια έκτακτη μετάγγιση αίματος από τον αγαπημένο της συγγενή.

Οι υπερδυνάμεις της Walters ενεργοποιούνται κάθε φορά που είναι θυμωμένη ή φοβάται, γεγονός που η ίδια αναφέρει πως «συμβαίνει έτσι κι αλλιώς με όλες τις γυναίκες», σε μια σκηνή της σειράς με ξεκάθαρα φεμινιστική προσέγγιση.

Κατά τη διάρκεια της σειράς, η She-Hulk δεν θα αντιμετωπίσει μόνο τις δυσκολίες της διαχείρισης των δυνάμεών της και της απαιτητικής της καριέρας, αλλά και μια σειρά από άκρως απειλητικούς κλασικούς Marvel villains. Βασική της ανταγωνίστρια στη σειρά είναι η Titania, την οποία και υποδύεται η Jameela Jamil.

Στη σειρά συμμετέχει και ο Tim Roth στον ρόλο του Emil “The Abomination” Blonsky, του πρώτου δηλαδή αντιπάλου του Hulk από την ταινία The Incredible Hulk.

Δείτε εδώ το πρώτο preview όπως και το official poster της σειράς:

she hulk attorney at law trailer disney marvel poster