Μετά την πρεμιέρα της στις Κάννες το 2019, το trailer της νέας ταινίας τρόμου του βραβευμένου σκηνοθέτη είναι επιτέλους διαθέσιμο στο κοινό, που δεν μπορεί να περιμένει!


Έπειτα από καθυστερήσεις ετών λόγω της πανδημίας, το trailer του πολυαναμενόμενου Lux Æterna του Gaspar Noé είναι επιτέλους εδώ, για να προετοιμάσει το κοινό που δεν κρατιέται πλέον για την πρεμιέρα του τον επόμενο μήνα.

Η νέα ταινία του βραβευμένου και εξαιρετικά δημοφιλούς Gaspar Noé έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών του 2019 και κεντρικό θέμα της είναι μια ομάδα χαρακτήρων που προσπαθούν να γυρίσουν μια ταινία με θέμα τις μάγισσες.

Πρωταγωνίστριες σε αυτήν είναι οι Béatrice Dalle και Charlotte Gainsbourg, οι οποίες σύντομα θα έρθουν αντιμέτωπες με τεχνικά ζητήματα, αλλά και πολλαπλά ψυχωτικά επεισόδια, τα οποία θα σπείρουν το απόλυτο χάος στα γυρίσματα της ταινίας τους.

Μερικές από τις προηγούμενες κινηματογραφικές δουλειές του Αργεντινού σκηνοθέτη, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και σόκαραν μεγάλο μέρος του κοινού, είναι τα Enter The Void, Irreversible, Vortex και Climax.

Δείτε εδώ το το trailer του πολυαναμενόμενου Lux Æterna:

Εκτός των Charlotte Gainsbourg και Béatrice Dalle, στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Abbey Lee, Karl Glusman, Claude-Emmanuelle Gajan-Maull και Félix Maritaud.

Υπομονή λίγο ακόμη καιρό για την εγχώρια πρεμιέρα της!