Τρεις γενιές Spider-Man ενώνονται στην αναπαράσταση ενός από τα πιο δημοφιλή memes που προέκυψαν από την ιστορική σειρά comic


Ζωή σε ένα κλασικό meme του αγαπημένου comic του Spider-Man έδωσαν οι ηθοποιοί που τον ερμήνευσαν στη μεγάλη οθόνη, Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield.

Μέσα από μια ανάρτηση στα social media, ο official λογαριασμός του Spider-Man: No Way Home ανέβασε μια εικόνα με τους Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield να δείχνουν ο ένας τον άλλο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο κλασικό πια meme που προέρχεται από τη σειρά.

Αφορμή για την αναπαράσταση αυτή στάθηκε η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του No Way Home σε 4K UHD και Blu-ray στις 12 Απριλίου, αλλά και η ψηφιακή του πρεμιέρα σε πλατφόρμες streaming στις 22 Μαρτίου.

Η φωτογραφία που μετατράπηκε σε meme προέρχεται από το επεισόδιο του cartoon του Spider-Man με τίτλο Double Identity, το οποίο και προβλήθηκε το μακρινό 1967. Σε αυτό, ο κακός της ιστορίας μεταμφιέζεται στον ήρωα της σειράς.

Το Spider-Man: No Way Home έγινε πρόσφατα η έκτη πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών, σημειώνοντας έσοδα στο box office που ανέρχονται στα 1,69 δισεκατομμύρια δολάρια.