Μετά από 25 άκρως επιτυχημένες σεζόν, το Arthur έφτασε στο τέλος του. Και στο τελευταίο του επεισόδιο είδαμε τους χαρακτήρες της σειράς στην ενήλικη εκδοχή τους.


Μετά από 25 άκρως επιτυχημένες σεζόν, η σειρά κινουμένων σχεδίων, Arthur, έφτασε στο τέλος της, γεμίζοντας με αισθήματα συγκίνησης όσες και όσους μεγάλωσαν με τη συντροφιά της σε όλα τα χρόνια αδιάκοπης προβολής της.

Ο Arthur υπήρξε η μακροβιότερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά στην τηλεόραση και στο τελευταίο επεισόδιό του είδαμε τους χαρακτήρες της σειράς στην ενήλικη εκδοχή τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια σκηνή στο τέλος του επεισοδίου, μεταφερόμαστε στο μέλλον, 20 ολόκληρα χρόνια μετά. Τότε μαθαίνουμε πως ο Muffy διεκδικεί τη δημαρχία του Elmwood City, η Francine είναι διευθύντρια μιας εταιρίας αθλητικών ρούχων, ο Buster είναι καθηγητής σε σχολείο, η D.W. είναι αστυνομικός και ο Binky μετεωρολόγος. Ο δε αγαπημένος μας Arthur είναι ο δημιουργός ενός επιτυχημένου graphic novel, του Arthur, το οποίο και αφηγείται την ιστορία της παιδικής του ηλικίας!

Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά παιδικών βιβλίων του Marc Brown, το Arthur έκανε πρεμιέρα το 1996 και προβλήθηκε για 25 τηλεοπτικές σεζόν στο κανάλι PBS στις ΗΠΑ. Η νέα μορφή της σειράς θα έχει τη μορφή podcast, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν να κυκλοφορούν video shorts και digital παιχνίδια.

Δείτε εδώ βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο και φωτογραφίες με τους αγαπημένους μας ήρωες στην ενήλικη ζωή τους:

Francine and Muffy as adults on Arthur

Buster as an adult on ArthurDW as adult on ArthurBinkie as an adult on Arthur Arthur cast as adults