Η Jessica Henwick επιβεβαίωσε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός κάνει μια cameo εμφάνιση στο Matrix Resurrections


Την είδηση ότι ο Tom Hardy κάνει μια cameo εμφάνιση στο Matrix Resurrections επιβεβαίωσε η Jessica Henwick, μιας που ο δημοφιλής ηθοποιός είναι και θαυμαστής του Matrix franchise.

Στο Matrix Resurrections, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις ημέρες, η Jessica Henwick πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, δύο σχεδόν δεκαετίες μετά την τελευταία ταινία της επιτυχημένης σειράς.

Η Henwick, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Bugs, μοιράστηκε την είδηση ότι ο Hardy γύριζε την ταινία Venom: Let There Be Carnage στο ίδιο στούντιο με την τέταρτη ταινία Matrix, γι’ αυτό και εμφανίζεται στο background μιας σκηνής του.

«Γυρίζαμε την ταινία στο San Francisco την ίδια περίοδο με το Venom 2 και συναντήσαμε τον Tom Hardy. Γι’ αυτό και εμφανιζόμαστε με εκείνον στο background μιας από τις σκηνές της ταινίας. Είμαι πολύ περίεργη να δω αν έχει διατηρηθεί στο μοντάζ!» ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός περιέγραψε μάλιστα την ταινία σαν ένα μεγάλο «trip», σημειώνοντας: «Η νοσταλγία του να βλέπεις τον Keanu και την Carrie Anne on screen, είναι μαγικό το να βλέπεις αυτούς τους Χολλυγουντιανούς ηθοποιούς να επιστρέφουν στους ρόλους που τους έκαναν διάσημους. Σαν θαυμάστρια της σειράς, το απόλαυσα ιδιαίτερα».

Το τελευταίο trailer του Matrix Resurrections κυκλοφόρησε την προηγούμενη μόλις εβδομάδα, δίνοντας fans του μια γεύση από την πλοκή του, όπως και το πρώτο look της Jada Pinkett Smith στο ρόλο της Niobe.

Την ταινία σκηνοθέτησε η Lana Wachowski, ενώ σε αυτή θα παρακολουθήσουμε την επιστροφή των Lambert Wilson και Daniel Bernhardt, ενώ οι Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci και Telma Hopkins θα συμμετέχουν και αυτοί στο cast.