Το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη φετινή Πρωτοχρονιά και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε!


Η πρώτη φωτογραφία από το επικείμενο Harry Potter reunion είναι γεγονός και προκαλεί αναμφίβολα μεγάλη συγκίνηση σε όλους εμάς που μεγαλώσαμε μέσα από τις ταινίες και τα βιβλία ενός από τα πιο επιτυχημένα franchise όλων των εποχών. Έχοντας συμπληρώσει 20 ολόκληρα χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα και μια δεκαετία μετά την τελευταία προσθήκη στο κινηματογραφικό σύμπαν του, η σειρά του Harry Potter επιστρέφει τη φετινή Πρωτοχρονιά με το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts στο ΗΒΟ.

Κάπως έτσι, το ΗΒΟ θα υποδεχτεί τον νέο χρόνο με τον Harry Potter και την παρέα του, συζητώντας για το παρελθόν, τα γυρίσματα, τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, τις εμπειρίες τους, εκείνα που ποτέ δεν μάθαμε ή και άλλα που θα θέλαμε να μάθουμε.

Λίγο πριν δούμε το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, οι τρεις φίλοι, ο Χάρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο Ρον (Ρούπερτ Γκριντ) και η Ερμιόνη (Έμα Γουάτσον) συναντήθηκαν στον κοιτώνα του Γκρίφιντορ και συγκεκριμένα στον αριστοκρατικό κοινόχρηστο χώρο με τους μεγάλους τοίχους και τα βαριά έπιπλα και κάθισαν αντικριστά, μια δεκαετία μετά την τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί.

Στο reunion μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί πως θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, ο Γκάρι Όλντμαν, ο Τομ Φέλτον και ο Μάθιου Λιούις, ο Ρέιφ Φάινς και ο Ρόμπι Κόλντρειν, ενώ εννοείται ότι δεν θα λείπουν και τα αδέρφια Γουέσλι και ο μπαμπάς Μαλφόι.

Το επεισόδιο θα περιλαμβάνει καινούργιες συνεντεύξεις από τους συντελεστές, πλην της Τζόαν Ρόουλινγκ, που θα εμφανιστεί με δηλώσεις της από αρχειακό υλικό. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των τοποθετήσεων της ίδιας, η τρανσφοβική υφή των οποίων δεν συγχωρέθηκε από τη Warner, που δεν θέλει να αμαυρώσει αυτή τη συνάντηση, φέροντας στο προσκήνιο την συγγραφέα της σειράς.

Η Πρωτοχρονιά δεν είναι μακριά, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για το πιο συγκινητικό reunion των τελευταίων ετών κάνοντας ένα rewatch marathon της αγαπημένης κινηματογραφικής σειράς!