Ένα εκπληκτικό βίντεο μας λύνει όλες τις απορίες σχετικά με τον τρόπο που ταίριαξαν κινηματογραφικά οι live-action μαζί με τις animated σκηνές της κλασικής πλέον ταινίας του Robert Zemeckis


Ήταν το 1988 όταν η σαγηνευτική femme fatale, Jessica Rabbit, συναντήθηκε με το slapstick χαρακτήρα του Roger Rabbit και τον ντετέκτιβ Eddie Valiant (με τον εξαιρετικό Bob Hoskins στον ρόλο του), στην κλασική σήμερα ταινία του Robert Zemeckis, Who Framed Roger Rabbit. Η ταινία αποτέλεσε καινοτομία για την εποχή της, χάρη στην απόλυτη μαεστρία με την οποία συνδυάστηκε η live-action υποκριτική μαζί με τους animated χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία απέσπασε Όσκαρ Μοντάζ, Μοντάζ Ηχητικών και Οπτικών Εφέ, αλλά και ένα ειδικό τιμητικό Όσκαρ για τη δημιουργία των κινούμενων χαρακτήρων, ενώ υπήρξε υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Ήχου.

Αν λοιπόν κι εσείς σήμερα αναρωτιέστε πως κατέστη δυνατό το πάντρεμα ζωντανών χαρακτήρων και σκίτσων, αλλά και θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ταινία που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια, τότε το βίντεο που ακολουθεί θα σας λύσει όλες τις απορίες, ξαναβάζοντάς σας στον υπέροχο κόσμο του Roger Rabbit.