Το Halloween special θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου


Ένα φεστιβάλ τρολαρίσματος αναμένεται να είναι το Halloween special των Simpsons αυτήν τη χρονιά, μιας που οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες πρόκειται να καταπιαστούν για ακόμη μια φορά με ένα σωρό φαινόμενα της pop culture.

Το επεισόδιο, που θα τιτλοφορείται Treehouse Of Horror, θα περιλαμβάνει αναφορές στα Παράσιτα του Bong Joon Ho, στο Bambi, το Ring, ακόμη και στο TikTok.

Το σημείο του επεισοδίου που θα είναι αφιερωμένο στα Παράσιτα ονομάζεται This Side of Parasite και σε αυτό θα παρακολουθήσουμε τον Bart να πιάνει δουλειά σαν καθηγητής του celebrity Rainier Wolfcastle. Ο ίδιος θα πείσει τον Wolfcastle να προσλάβει και την υπόλοιπη οικογένειά του ως μέλη του προσωπικού και αυτοί θα διαμένουν, που αλλού, στο υπόγειο του αφεντικού τους.

Σε επόμενο τμήμα του επεισοδίου με τίτλο Nightmare on Elm Tree, το Springfield θα γεμίσει από δέντρα που αναζητούν εκδίκηση.

Μερικές από τις υπόλοιπες αναφορές του επεισοδίου είναι αυτή στους Guardians Of The Galaxy, στο Little Shop Of Horrors, αλλά και στο Wizard Of Oz.

Υπομονή μέχρι και τις 10 του μήνα!