Δολοφονίες, μυστήρια, καλοκαιρινά love stories κι άλλα πολλά


Καλοκαιρινά love stories, φιλίες που δοκιμάζονται, μητέρες που αντιμετωπίζουν χωρισμούς, δολοφονίες, κι άλλα μυστήρια είναι μερικά από όσα θα δούμε στο Netflix αυτόν τον Ιούνιο κάτω από το κλιματιστικό μας. Μπορεί η εξεταστική να πλησιάζει, όμως δεν επιτρέπεται να χάσεις έστω και μία από τις νέες σειρές και τους καινούριους κύκλους...

ΣΕΖΝΟΝ 2
ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
SUMMERTIME

Το καλοκαίρι έφτασε ξανά και ενώ πολλές σχέσεις άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο, αυτή η παρέα συνειδητοποιεί ότι κάποια φλερτ είναι απλώς ακαταμάχητα.

Έρχεται 3 Ιουνίου

 

ΣΕΖΟΝ 2
FEEL GOOD
FEEL GOOD

Προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την Τζορτζ –και τον εαυτό της– μετά την υποτροπή της, η Μέι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για να προχωρήσει.

Έρχεται 4 Ιουνίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
SWEET TOOTH
SWEET TOOTH

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.

Έρχεται 4 Ιουνίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
FRESH, FRIED & CRISPY
 
Με πάθος για το φαγητό και όρεξη για διασκέδαση, ο κριτικός Ντέιμ Ντροπς επισκέπτεται τα πιο καυτά μέρη στην Αμερική για τα καλύτερα και πιο φρέσκα τηγανητά πιάτα.

Έρχεται 9 Ιουνίου

 

ΜΕΡΟΣ 2
ΛΟΥΠΕΝ
LUPIN

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.

Έρχεται 11 Ιουνίου

 

ΣΕΖΟΝ 5
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
WORKIN' MOMS 

Τέσσερις νέες μαμάδες αντιμετωπίζουν χωρισμούς, φλερτ, δουλειά και την ανατροφή των παιδιών στην πέμπτη σεζόν της πικάντικης κωμικής σειράς.

Έρχεται 15 Ιουνίου

 

ΣΕΖΟΝ 2
ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
BLACK SUMMER

Ο χειμώνας έρχεται με νέες προκλήσεις κατά την Αποκάλυψη των ζόμπι, καθώς πανικόβλητοι πτωματοφάγοι και βίαιες πολιτοφυλακές πολεμούν τους νεκρούς και τους απελπισμένους.

Έρχεται 17 Ιουνίου

 

ΣΕΖΟΝ 3
ΤΟ ΔΩΡΟ
THE GIFT 

Προσπαθώντας να βρει την κόρη της, την Αντέν, η Ατιγέ αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να εκμεταλλευτούν τις κοσμικές δυνάμεις της Αντέν.

Έρχεται 17 Ιουνίου

 

ΣΕΖΟΝ 4
ΕΛΙΤ
 ELITE

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

Έρχεται 18 Ιουνίου

 

ΣΕΖΟΝ 2
Η ΛΙΣΤΑ Α
THE A LIST
  
Η φιλία και το θάρρος μιας παρέας εφήβων δοκιμάζεται σε ένα μυστηριώδες νησί όπου οι νεκροί δεν πεθαίνουν ποτέ.

Έρχεται 25 Ιουνίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
SEX/LIFE
SEX/LIFE 

Το "SEX/LIFE" είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία.

Έρχεται 25 Ιουνίου

 

ΣΕΖΟΝ 4
ΜΑΥΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
BLACK LIGHTNING 

Νιώθοντας τύψεις, ο Τζέφερσον ορκίζεται να αφήσει πίσω του τις ηρωικές στιγμές. Αλλά νέες απειλές και μετάνθρωποι στο Φρίλαντ ωθούν και πάλι όλους τους Πιρς στη μάχη.

Έρχεται 29 Ιουνίου