«Θα συμμετέχω, ναι. Αγαπώ όλη την ομάδα της σειράς. Μου έχουν φερθεί τόσο καλά!»


Πάει λίγος καιρός που ανακοινώθηκε το revival του «Sex and the city» και σκόρπισε τη χαρά ολούθε αφού οι φανς της σειράς μόνο μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού δεν είναι. Γνωρίζουμε ήδη πως το comeback αφορά περίπου 10 επεισόδια και θα προβληθούν στο HBO Max. Ανάμεσα στα τόσα ευχάριστα, το μοναδικό δυσάρεστο ήταν το άδειασμα της Κιμ Κατράλ να επιστρέψει στο ρόλο που τόσο αγαπήθηκε από όλες. Ευτυχώς οι  Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις θα παραμείνουν πιστές στις αξίες τους και θα τις δούμε ξανά στη σειρά, σα να μη πέρασε μία μέρα.

https://www.instagram.com/p/CM2cEQip7Xm/

https://www.instagram.com/p/CJ6zq3RgZBG/

Το ίδιο μας ξάφνιασε και η άρνηση του Κρις Νοθ να βρεθεί ξανά στο ρόλο του «Mr. Big». Ευτυχώς όμως, για κάθε άσχημο νέο υπάρχει κι ένα αντίδοτο σ' αυτό το καστ. Ο Τζον Κόρμπετ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως θα παραμείνει ο αθεράπευτος έρωτας της Κάρι, οπότε ο  «ΕΪνταν» θα είναι μέσα στα πρόσωπα που θα θαυμάσουμε ξανά για τις ερμηνευτικές του ικανότητες: «Θα συμμετέχω, ναι. Αγαπώ όλη την ομάδα της σειράς. Μου έχουν φερθεί τόσο καλά!».

Κάτι ακόμα που είναι σίγουρο είναι ότι θα περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα για αυτό το reunion αφού τα γυρίσματα του «Sex and the City» θα αρχίσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.