Θα δούμε τη στροφή που θα πάρει η ζωή ενός παντρεμένου άντρα όταν επανεμφανιστεί στη ζωή του η πρώην γυναίκα του με τον έφηβο γιό του


Είχαν ήδη σαρώσει από κάθε άποψη το  «The Father» και το «The Mother» και τώρα ο Φλόριαν Ζέλερ ετοιμάζεται να μας συνεπάρει στις αίθουσες μεταφέροντας άλλο θεατρικό του έργο στο σινεμά, αυτή τη φορά με το «The Son». Και κάπως έτσι συμπληρώνεται μία θεατρική τριλογία. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής αναφορικά με τον σεναριογράφο και τους κεντρικούς ρόλους, μας εγείρουν ακόμη πιο πολύ τον ενθουσιασμό.

https://www.instagram.com/p/CMcp4eMA-W6/

 

https://www.instagram.com/p/CJ6enxKgGKV/

Λόρα Ντερ και Χιου Τζάκμαν αποτελούν τα πρόσωπα-κλειδιά στην εξέλιξη της υπόθεσης ενώ ο Ζέλερ δεν μας ξάφνιασε ως προς το σενάριο για το οποίο επέλεξε άλλη μία φορά να συνυπογράψει μαζί του ο Κρίστοφερ Χάμπτον. Θα δούμε μία οικογενειακή υπόθεση και συγκεκριμένα τη στροφή που θα πάρει η ζωή ενός μόλις παντρεμένου άντρα όταν επανεμφανιστεί στη καθημερινότητά του η πρώην γυναίκα του με τον έφηβο γιό τους. Ακόμη πιο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα για εκείνον όταν το παιδί του θα θελήσει να μείνει κοντά του, μία απόφαση που θα διαταράξει πλήρως την νέα συνθήκη που βρίσκεται ο πατέρας του, αφού εκτός από τη νέα γυναίκα που έβαλε στη ζωή του απέκτησαν και ένα μωρό.

Να σημειωθεί ότι ο βασικός πρωταγωνιστής που δεν είναι άλλος από τον έφηβο γιό του, Νικόλα, δεν έχει βρεθεί ακόμη.