Πειρατές, αστυνομικοί που εμπλέκονται σε εγκλήματα και ιστορίες αγάπης είναι μερικά από όσα θα δούμε


Μετράμε (νταν) έναν χρόνο από τότε που ξεκινήσαμε να λιώνουμε σπίτια με Netflix, Cinobo και όλα όσα υπόσχονται λίγη ξεγνοιασιά...από το σπίτι μας. Πειρατές, αστυνομικοί που εμπλέκονται σε εγκλήματα, προσπάθεια συνάντησης με έναν άνθρωπο ζωής είναι λίγα μόνο από αυτά που θα μας καθηλώσουν στους καναπέδες μας (και) αυτόν τον Μάρτιο στο Netflix. Ένας χρόνος από εκείνον τον Μάρτη που άλλαξε (ελπίζουμε όχι) μια για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε ταινίες.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Netflix τον μήνα που έρχεται. Οι σειρές πάντως φαίνονται αρκετά δελεαστικές:

ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΣΠΙΤΙ 
THE HOUSEBOAT

Οι μουσικοί και φίλοι Φιν Κλίμαν και Όλι Σουλτς προσπαθούν επί δύο δύσκολα χρόνια να επαναφέρουν το σπίτι του τραγουδιστή Γκούντερ Γκάμπριελ στην παλιά αίγλη του.


Έρχεται 9 Μαρτίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΓΑΜΟΣ Η ΔΑΝΕΙΟ
MARRIAGE OR MORTGAGE   

Μια διοργανώτρια γάμων και μια μεσίτρια διαγωνίζονται για την καρδιά και το πορτοφόλι των μελλόνυμφων. Θα διαλέξουν παραμυθένιο γάμο ή το σπίτι των ονείρων τους;

Έρχεται 10 Μαρτίου

 

ΜΕΡΟΣ 3
Α.Τ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
PARADISE PD

Οι όχι και τόσο έντιμοι αστυνομικοί του Παραδείσου μπλέκονται σε εκβιασμό σκύλων, κλοπή σπέρματος, εκφοβισμό καταστημάτων ντόνατς και πολλά ακόμη φρικαλέα εγκλήματα.

Έρχεται 12 Μαρτίου

 

ΣΕΖΟΝ 2
ΣΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ
LOVE ALARM  

Λαχταρώντας μια ηχηρή απόδειξη των συναισθημάτων της, η Τζοτζό προσπαθεί να απεγκαταστήσει την ασπίδα ώστε να ακούσει από την εφαρμογή τη μοναδική αληθινή της αγάπη.

Έρχεται 12 Μαρτίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΑΜΠΛΑ ΦΑΧΙΤΑ
ABLA FAHITA: DRAMA QUEEN
 
Μια αθώα φυγάς, η Άμπλα Φαχίτα, χωρίζεται από τα παιδιά της. Η διάσημη ντίβα θα κάνει τα πάντα για να καθαρίσει το όνομά της και να επανενωθεί μαζί τους.

Έρχεται τον Μάρτιο

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ
THE LOST PIRATE KINGDOM 

Σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, οι πραγματικοί πειρατές της Καραϊβικής λεηλατούν βίαια τα πλούτη του κόσμου και χτίζουν μια παραδόξως ισόνομη δημοκρατία.

Έρχεται 15 Μαρτίου

 

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
SKY ROJO
SKY ROJO

Τρέχοντας να ξεφύγουν από τον νταβατζή τους, τρεις γυναίκες ξεκινούν ένα άγριο και τρελό ταξίδι αναζητώντας την ελευθερία. Από τους δημιουργούς του "Η Τέλεια Ληστεία".

Έρχεται 19 Μαρτίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
DEALER
DEALER (Caïd)

Σε αυτήν τη ρεαλιστική σειρά με αμοντάριστο υλικό, τα αίματα ανάβουν όταν δύο δημιουργοί προσπαθούν να γυρίσουν το βιντεοκλίπ ενός ράπερ σε μια περιοχή με συμμορίες.

Έρχεται 10 Μαρτίου

 

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
THE ONE
THE ONE

Η αγάπη μπλέκεται με τα ψέματα, όταν μια ερευνήτρια DNA συμβάλλει στην εύρεση του τέλειου συντρόφου και δημιουργεί μια τολμηρή νέα υπηρεσία ζευγαρώματος.

Έρχεται 12 Μαρτίου

 

ΣΕΖΟΝ 3
FORMULA 1: ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
FORMULA 1: DRIVE TO SURVIVE

Στη σύντομη σεζόν του 2020, ο Λιούις Χάμιλτον, ο Μαξ Φερστάπεν και άλλοι κορυφαίοι οδηγοί κυνηγούν την καρό σημαία καθώς ο COVID-19 συνταράσσει όλο τον κόσμο.

Έρχεται 19 Μαρτίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΑΡΑ;
WHO KILLED SARA? 

Μετά από 18 χρόνια στη φυλακή, ο Άλεξ εκδικείται την οικογένεια Λαζκάνο που, για να διαφυλάξει την υπόληψή της, τον παγίδευσε για τον φόνο της αδελφής του, της Σάρα.

Έρχεται 24 Μαρτίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ!: ΔΙΠΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ
NAILED IT!: DOUBLE TROUBLE

‘Όταν δύο ανίδεοι "καλλιτέχνες" της ζαχαροπλαστικής ενώνουν τις δυνάμεις τους, η κατάσταση είναι για γέλια. Οι κολλητοί και τα αδέρφια είναι δύο φορές χειρότεροι.

Έρχεται 24 Μαρτίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΕΪΚΕΡ
THE IRREGULARS

Στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, μια ομάδα απροσάρμοστων εργάζεται για την επίλυση υπερφυσικών εγκλημάτων, για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του ασύλληπτου Σέρλοκ Χολμς.

Έρχεται 26 Μαρτίου

 

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ: ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
HAUNTED: LATIN AMERICA 

Καθημερινοί άνθρωποι αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες με φαντάσματα μέσα από μια αναπαραστατική αναβίωση των εμπειριών τους με υπερφυσικά και μεταφυσικά στοιχεία.

Έρχεται 31 Μαρτίου