Η τρίτη ταινία που έρχεται είναι μία δυνατή συνέχεια για όσα μας έχει κακομάθει τόσα χρόνια


Κι αν ο τρόμος δεν είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της σκηνοθετικής ματιάς του Άρι Άστερ, τότε ποιανού είναι; Έχει ήδη φανερώσει τα χαρτιά του στον κόσμο του κινηματογράφου και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και από συναδέλφους που παλεύουν να κατακτήσουν τη θέση τους πάνω στο ίδιο είδος, στο σινεμά. Και από ό,τι φαίνεται η τρίτη ταινία που έρχεται είναι μία δυνατή συνέχεια για όσα μας έχει κακομάθει τόσα χρόνια.

Ο λόγος για το «Disappointment Blvd», για το οποίο έχουμε λιγοστές πληροφορίες στη διάθεσή μας για το σενάριο της, το μόνο που γνωρίζουμε για την υπόθεση είναι πως πρόκειται «για ένα οικείο δεκαετιών πορτραίτο ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών». Κάτι άλλο που κάνει την φαντασία μας να καλπάζει είναι το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστικός στη τρίτη ταινία του Άρι Άστερ ανήκει στον Χοακίν Φίνιξ. Να πούμε ότι καιρό πριν ακούγονταν διάφορες φήμες σχετικές με κάποια συνεργασία που βρίσκεται στα χαρτιά για αυτούς τους δυο και αφορούσε το remake του Άστερ  «Beau is Dead».

Μπορεί να μην γνωρίζουμε το παραμικρό ακόμη σχετικά με το πότε και το πώς θα κυκλοφορήσει το «Disappointment Blvd», όμως η χαρά μας είναι μέχρι τον ουρανό (κυριολεκτικά) και δεν κρύβεται!