Την ευχάριστη είδηση επιβεβαιώνει το Variety και ο Χιού Μπόνβιλ 


Με καλούς οιωνούς για τα κινηματογραφικά (τουλάχιστον) ξεκίνησε το 2021 και η τελευταία ευχάριστη είδηση που ξέρουμε έγινε γνωστή  από το Variety το οποίο δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφέρεται πως  αντιπρόσωπος του Studio Canal δηλώνει πως «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δουλεύουμε σκληρά σε μια τρίτη ταινία για τον «Paddington»  με μέγιστη προσοχή στην λεπτομέρεια και γεμάτη φροντίδα, όπως στις δυο προηγούμενες ταινίες». Την είδηση φαίνεται πως επιβεβαιώνει και ο Χιού Μπόνβιλ, ο οποίος μίλησε στο BBC Radio 2 και παραδέχτηκε ότι υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά που προγραμματίζεται για το μακρινό μέλλον.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που ακούσαμε τη παράξενη και ταυτόχρονα χαριτωμένη φωνή του Μπεν Γουίνσο ο οποίος είχε δώσει τη φωνή του στον «Paddington», το αρκουδάκι και η τρίτη ταινία σύμφωνα με τα προγνωστικά βρίσκεται σε πρώιμα στάδια παραγωγής. Να πούμε ότι είχαν ακουστεί ήδη οι πρώτοι ψύλλοι το 2016 για μία ενδεχόμενη επιστροφή του Πολ Κινγκ (σκηνοθέτη των ταινιών «Paddington») με τρίτη ταινία, όμως διαψεύστηκαν από τη πραγματικότητα αυτές οι φήμες, όταν τον είδαμε να καταπιάνεται με μία ταινία του Γουίλι Γουόνκα. 

Περισσότερες πληροφορίες ως προς την ημερομηνία και το πώς θα κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής στον ορίζοντα, για την ώρα ελπίζουμε να είναι όντως αλήθεια!